0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Betaalmogelijkheden

Betalen moet je helaas altijd en daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt bij Damp-e gebruik maken van verschillende kanalen om je bestelling te betalen.

Betaalwijze Betaalkosten
IDeal Gratis
Paypal Gratis
SOFORT Banking Gratis
Mister Cash Gratis
Giropay Gratis
Afterpay Gratis

   

1. iDeal

iDeal is de makkelijkste manier om je bestelling gelijk definitief te maken. Bijna alle grote Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal. Na het doen van je bestelling klik je simpelweg op betalen met iDeal. Via de reader die je bank aan jou verstrekt kun je nu de betaling doen. Het grote voordeel van iDeal is dat het veilig, makkelijk en razendsnel is.

2. Paypal

Ben jij niet zo goed met het onthouden van je bankrekeningnummers en raak je die stomme reader van de bank ook altijd kwijt? Geen nood: bij Damp-e kun je ook betalen met Paypal. Paypal is je online rekeningaccount die je zelf opwaardeert. Het is snel en makkelijk, je hoeft geen spullen bij de hand te hebben om een transactie te kunnen doen. Je moet alleen wél je wachtwoord onthouden...

3. SOFORT Banking

Vanuit het buitenland je favoriete liquid bestellen? Geen probleem. Een SOFORT-overschrijving is een directe real-time overschrijving. Je maakt gebruik van dezelfde gegevens als bij het internetbankieren. Wij ontvangen echter sneller een melding, waardoor we je bestelling sneller kunnen verzenden!

4. Mister Cash

Kom je uit België maar wil je bestellen uit de beste webshop van Nederland? Ook dat is geen probleem. Wij maken gebruik van Mister Cash waardoor je ook vanuit België probleemloos bij ons kunt bestellen.

5. Giropay

Ook de Duitse klant hoeft geen ingewikkelde procedures uit te halen om bij ons te kunnen bestellen. Via Giropay kun je vanuit Duitsland makkelijk en snel bij ons bestellen.

6. Afterpay

Stel, je bent een paar dagen weg en je merkt dat je liquid bijna op is. Je moet toch wel echt een nieuwe hebben maar je hebt niks bij je om online te bestellen. Wat nu?! Geen nood: bij Damp-e kun je via AfterPay achteraf betalen. Heb jij zonder stress zo snel mogelijk je nieuwe liquid en kun je gewoon betalen als je je spullen weer in de buurt hebt.

Een veilig gevoel

Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, is de site van Damp-e volledig beschermd en beveiligd. Dit doen wij door middel van een HTTPS-connectie. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die je via onze webshop verstuurd, beveiligd worden verzonden. Zo kunnen wij van Damp-e je gegevens niet zien, maar ben je ook beschermt tegen hackers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gegevens op straat komen te liggen!