0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5443 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Een prachtige winkel
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Romig aroma van Damp-e

Ben je op zoek naar een smaak voor jouw elektrische sigaret dan zou je echt eens moeten kijken bij het romig aroma bij ons op de site. Door te kiezen voor deze smaak weet je zeker dat je elke keer weer kunt genieten van jouw dagelijkse momentje. Wat maakt een vanille aroma nu zo bijzonder? En waarom zou je deze dan bij Damp-e moeten bestellen? Als je hier achter wilt komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Wat is een romig aroma?

Een romig aroma is eigenlijk een beetje een aparte categorie van e liquid smaken, dit komt voornamelijk door het feit dat het echt een mix is tussen alle verschillende soorten. Op de ene plaats is het een zoete smaak, de vanille aroma is namelijk voorzien van een natuurlijke zoetstof. Echter is het ook een smaak die een iets frissere ondertoon heeft. De smaak is ook wel te kenmerken als vol, tijdens het roken zal je de volledige ervaring krijgen. Er zijn diverse soorten combinaties te vinden, deze combinaties zorgen ervoor dat je in staat bent om af te wisselen. Door af te wisselen wen je niet aan de smaak en blijven ze interessant om te dampen!

Er zijn ontzettend veel fabrikanten te vinden bij Damp-e die een romig aroma aanbieden. Kies je voor een vanille aroma waar geen nicotine in zit? Of geef je de voorkeur aan het romig aroma waar je wel weer een nicotinekick van zal krijgen? Door de vele mogelijkheden is het een stuk eenvoudiger om een keuze te maken die echt bij je past. Let goed op de samenstelling die je graag wilt hebben, er zit namelijk verschil tussen de smaakjes als het aankomt op de VG en PG verhouding. Deze verhouding is met name van belang voor de sterkte en voor de scherpte, let hier dus even goed op.

Romig aroma bestellen bij Damp-e

Wij van Damp-e zijn natuurlijk dé aanbieder op het gebied van romig aroma. Er zijn zoveel soorten te vinden dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, gelukkig kun je door de filtermogelijkheden altijd uitkomen bij de geschikte smaak. Naast de vanille aroma zijn er natuurlijk nog veel meer smaken beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan fruitsmaken of aan de dranksmaken. Door te experimenteren met de verschillende smaken zal je vanzelf bij een smaak komen die helemaal aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. Voor je het weet wil je niet meer terug naar je oude smaak!

Aroma’s niet klaar voor gebruik

Als je een aroma koopt dan is deze nog niet geschikt om direct te dampen. Een aroma is namelijk alleen de smaakstoffen van een e liquid. Je moet een smaakstof (of wel aroma) dus eerst aanlengen. Eigenlijk net zoals je dat met aanmaaklimonade doet! Je kan een aroma verdunnen met een base vloeistof van bijvoorbeeld Qpharm! Hiermee kan je ook meteen zelf je PG en VG verhoudingen kiezen en bepaal je zelf hoeveel nicotine je e liquid gaat krijgen!