Starterset

De e-sigaret lijkt op een normale sigaret dankzij de Mouth-to-Lung manier van dampen. IQOS biedt een dampervaring met echte tabak, maar zonder rook, zonder as en minder geur. De dampproductie is niet enorm zodat je discreet kan dampen. Voor de beginnende damper zijn dit geschikte e-sigaretten om mee te starten doordat de dampproductie en de manier van inhaleren sterk lijkt op die van een traditionele sigaret. Wil je een e-sigaret starterset kopen en heb je een vraag? Stel hem ons! Let op met opladen: gebruik geen USB-adapters die sneller laden dan 1 ampère (soms aangeduid als 1000 mAh).

39 resultaten
IQOS 3 Duo
 49,00
Justfog Q16 Starterset
 19,95
Justfog Q16 Pro Kit
 22,95
Justfog FOG1 Kit
 24,95
Justfog Minifit Starter Pod Kit
 11,50
Justfog Q16 FF Kit
 39,95
vaptio cosmo plus kit e sigaret
 39,95
Hexa Pro Kit
 23,95
Hexa 2.0 Mini Starter Kit Tobacco
 14,95
Justfog Better Than
 14,95
vaporesso sky solo plus kit e sigaret
 27,50
Voopoo Doric 60
 26,95
Vaptio Cosmo 2 Kit
 34,95
Vaptio Cosmo A1 Kit
 19,95
vaptio cosmo kit e sigaret
 32,50
uwell caliburn g kit e sigaret
 22,95
smok priv n19 kit e sigaret
 31,50
Joyetech eGo AIO
 19,95
Justfog Minifit-S Kit
 18,95
Eleaf iSolo R Kit
 27,99
Eleaf iSolo Air Kit e sigaret
 34,95
Hexa 2.0 Mini Starter Kit Raspberry Frost
 14,95
Vaporesso GTX GO 80
 25,00
Vaporesso Luxe 80 Kit
 47,50
Pagina

9.3
7296 Onze score met 7296 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering in de brievenbus

R.
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering, volgende dag in huis

Agnes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Een e sigaret starterset kopen

Mensen die de overstap willen maken naar elektrisch roken zijn vaak op zoek naar een voordelig en vooral kwalitatief goed product. Zij weten namelijk al dat ze voor een langere tijd gebruik willen maken van de e sigaret. Voor deze mensen raden wij aan om te beginnen met een e sigaret starterset. Dankzij een e smoker starterset ben je in staat om op een voordelige manier van alle gemakken van de e sigaret voorzien te zijn, hier zit namelijk bijna alles in wat je nodig hebt. Je hebt alleen nog een flesje e liquid of HEETS tabaksticks (voor IQOS) nodig! Voordat je de keuze maakt om een vape starter kit te kopen hebben wij hieronder nog wat handige informatie, lees dit zeker even door voordat je jouw daadwerkelijke keuze maakt. Meer weten?

Wat is een e sigaret starterset?

Mensen die graag een e sigaret starterset willen kopen willen natuurlijk wel weten wat het precies is. Een e sigaret starterset is een pakket waar alles in zit wat je nodig hebt om elektrisch te roken. Dit is dan ook echt een pakket waar je bijna gelijk mee aan de slag kunt gaan. Het enige wat je nog nodig hebt naast de starterset is een e liquid. De e smoker starterset zorgt ervoor dat mensen die de overstap richting elektrisch roken willen maken alles in een keer in huis hebben. Heb je eenmaal een e sigaret starterset in huis dan hoef je van tijd tot tijd alleen maar een nieuw flesje vloeistof aan te schaffen en natuurlijk niet de coil af en toe vergeten te vervangen. Los hiervan kan je hem iedere keer weer opladen en bijvullen, op de lange termijn bespaar je hier dus een hele hoop tijd mee.

Welke e sigaret starterset kopen?

Als het aankomt op een vape starter kit kopen dan zijn er nogal wat opties waar je uit kunt kiezen. Je ziet hier op de pagina wel dat er heel wat verschillende soorten kits en merken te vinden zijn. Deze merken lopen uiteen van de voordelige producten tot aan de duurdere producten. De duurdere producten hebben vaak net iets meer spullen in het pakket zitten. Wat voor spullen zitten er dan in een e sigaret starterset vraag je je af? Op de eerste plaats vind je in dit pakket de elektrische sigaret zelf. Naast de e sigaret zit er in het e smoker starterset een oplaadsnoer en reserve onderdelen. In tegenstelling tot de wegwerp sigaret kan je deze e sigaret namelijk wel opladen, hierdoor hoef je niet iedere keer een nieuwe te kopen. Afhankelijk van het merk en de soort e smoker starterset zal je enkele mondstukjes en enkele clearomizers aantreffen. Bijna alles wat je nodig hebt zit in één e sigaret starterset.